Over Massage Fabriek

Over Massage Fabriek

Mijn naam is Yvet de Jonge. Eind 2019 heb ik veel last van mijn bovenrug gekregen. Op den duur werd het zo erg dat ik ook ‘s nachts wakker bleef door de pijn. Ik kreeg slaappillen en pijnstillers zodat ik de dag kon doorkomen. Dit was voor mij uiteraard niet de gewenste situatie.

Een aantal jaar eerder was ik in Thailand geweest en heb daar de nuat phaen boran massage mogen ervaren. Deze traditionele vorm van massage bestaat al meer dan 2.500 jaar en komt oorspronkelijk uit India. Ik besloot om terug naar Thailand te gaan om mijn probleem via die massage te verhelpen. Daar aangekomen wou ik haar meer over mijn probleem vertellen maar ze wou er niets van horen, ze wou het zelf achterhalen. Na plaats genomen te hebben op de mat begon ze over me heen te lopen en te voelen met haar voeten waar de problemen precies zaten. Ze wist het precies aan te wijzen. Na 5 dagen van erg intense massages (soms wel meer dan 3 uur per dag) was de pijn verdwenen. Ze wees mij er wel op dat ik mijn gedrag ook diende aan te passen anders zou ik over een paar jaar weer terug zijn met hetzelfde probleem.

Terug in Nederland ben ik mij meer bewust geworden van mijn gedrag en ben ik begonnen met dagelijkse oefeningen om te voorkomen dat mijn rug weer vast zou gaan zitten. Ook ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de verschillende massage vormen. Ondertussen heb ik vele type cursussen gevolgd.

Bij Massage Fabriek pas ik de geleerde kennis toe in de praktijk. Voordat we beginnen met een massage zal er eerst een intake zijn om de problemen goed in kaart te brengen. Vervolgens wordt er met de cliënt een behandelplan samengesteld om zo naar het gestelde doel toe te werken. Dit vergt een bepaalde samenspanning van zowel de masseur als de cliënt. De cliënt dient zelf ook oefeningen te doen om te voorkomen dat de problemen weer terugkeren / verergeren. Een massage is een deel van de oplossing maar het is niet volledig zonder inspanning van de cliënt.

Je hebt een kortingscode gevonden. Gebruik “Aventurijn20” voor 25% korting op alle Massage tools in de webshop.

ideal bancontact paypal apple pay klarna