Zin in een heerlijke massage? Bij Massage Fabriek kunt u kiezen uit 9 type massages. De massages die worden aangeboden hebben elk unieke eigenschappen en geschikt in diverse situaties. De meeste massages focussen zich op het in het balans brengen van het lichaam. Dat wordt gedaan door het masseren van de spieren en rekening te houden met de achterliggende gedachte van de specifieke style. Heeft u een specifieke voorkeur of heeft u ergens last van? Neem vooral contact op met één van onze medewerkers in Hoofddorp zodat wij u een passende behandeling kunnen adviseren.

De 9 type massages die wij aanbieden:

  • Klassieke massage
  • Ayurvedische massage
  • Thaise massage
  • Bamboe massage
  • Gua Sha massage
  • Hot Stone massage
  • Rug, nek en schouder massage
  • Hoofd massage
  • Stoelmassage

U kunt meer inhoudelijke informatie over de 9 type massages bekijken om een breder beeld van ons aanbod te krijgen. Wanneer u bent overgehaald om een massage bij ons af te nemen is het belangrijk om onze triage goed door te nemen, in te vullen en mee te nemen naar onze locatie in Hoofddorp. De Triage focust zich tijdens het schrijven van dit artikel ook op de Corona-maatregelen. Wij nemen geen massages af wanneer wij geen ingevulde triage vooraf hebben ontvangen. U kunt een massage in Hoofddorp ook online inplannen via onze digitale agenda. U kunt de type massage, locatie (Hoofddorp), tijd en overige details doorgeven. Mocht u het willen is het ook mogelijk om gelijk online te betalen. U zult een bevestigingsmail ontvangen en wij nemen ook nog contact met u op.

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Mariëlle Weekhout
Mariëlle Weekhout
15. Maart, 2021.
Na 2 artikelen uit de webshop besteld te hebben, ontving ik ze snel. De artikelen waren met zorg ingepakt, met handgeschreven kaartjes en een kleine attentie erbij. Kortom, een tevreden klant!
Mysport Outfit
Mysport Outfit
11. Maart, 2021.
This was my third time I had a wonderful massage at massagefabriek. I had chosen for the Gua sha massage. What a nice experience. Yvet also gave me a relaxed head and neck massage with her Gua Sha tools. It was so good that I ordered the Gua Sha facial set at her online store. See you soon again.
Bibi Bibie
Bibi Bibie
11. Maart, 2021.
Hele goede massage van Yvet. Ik had last van mijn nek en schouders en onderrug. Mijn onderrug pijn is verholpen. Bij m’n nek en schouders zit het nu veel losser dan eerst. Ook erg ontspannend. Ik houd van de tools die zij gebruikt bij de massage en heb in haar webshop besteld. Echt een aanrader.
Hassan Aissati
Hassan Aissati
24. Februari, 2021.
Hé Yvette Super bedankt voor de snelle levering die massages tools zijn awesomeeee!!!!!
Patrick Neeteson
Patrick Neeteson
24. Februari, 2021.
Heerlijke bamboe-massage gehad, spieren die normaal "uit de handen glippen" van een masseur worden perfect behandeld, erg veel baat bij gehad.
Ellen Van Berkel
Ellen Van Berkel
8. Februari, 2021.
Vanwege het soms slapen op de tocht heb ik één en dezelfde spier (onder mijn schouderblad) die keer op keer vast komt te zitten. Meestal doe ik er niets aan en duurt het een lange tijd voordat de pijn weg ebt om vervolgens weer terug te komen. Het is bijna ‘normaal’ geworden voor mij. Toen ik bij Yvet terecht kwam, niet eens om deze reden, vertelde ik tijdens de Thaise stoelmassage waar ik af en toe last van had. Zij wist de plek direct te lokaliseren en te behandelen. Nou kan ik een stevige massage wel aan maar was toch een beetje angstig hoeveel pijn dit ging doen. Maar bij Yvet kan je alles aangeven en je doorloopt de massage echt met z’n 2, wat zo fijn was. We gingen van zacht naar wat harder, wat op een gegeven moment wel gevoelig was maar ik zeker aankon. Daarnaast voelde ik dat er echt wat gebeurde en dat alles soepeler werd. Ze gebruikte naast haar handen en een speciale drukpunt tool van bianstone. Eenmaal thuis wist ik niet of het probleem weg zou blijven maar nu inmiddels, een tijd verder, kan ik zeggen dat ze het verholpen heeft. Naderhand denk ik echt, wat deed ik mezelf aan? Yvet heeft mij, naast het geven van een heerlijke massage, geholpen om van een terugkomend probleem af te komen. Ik voel me zoveel fijner in mijn vel! Ik zal zeker terug keren, mocht het probleem er ooit weer zijn of als ik gewoon op zoek ben naar een geweldige professionele massage!
Sven Draheim
Sven Draheim
25. Januari, 2021.
In coronatijden kan ik helaas geen massage nemen, maar de webshop heeft leuke tools om zelfmassage toe te passen.
Emily
Emily
11. Januari, 2021.
Door mijn werk zit mijn onderrug vaak vast. Voor de corona tijd heb ik bij Yvet een massage gehad en ik voelde meteen dat ik veel soepeler bewoog. Ze wist gelijk waar alles vast zat en waar dat vandaan kwam. Dit maakt haar een hele goede masseuse!
Yoga voor massage

Sunny

Sunny is webontwikkelaar en mede-oprichter van Massage Fabriek.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ideal bancontact paypal apple pay klarna